GYIK

gyakran ismételt kérdések

Céginformáció megrendelése az online megrendelőlap kitöltéséve, telefon vagy egy offline megrendelés email-en vagy faxon való elküldésével történik. A telefonos vagy az offline megrendelés esetében szükséges a kérdéses céget a lehető legpontosabban megjelölni, a legjobb az adószám megadása. Online megrendelés esetén válassza ki egyszerűen a céget a CrefoPort adatbankunk.

A céginformációk árai a szállítási határidőtől függenek, és az országtól, ahol a megrendelt cég van. Céginformáció.hu kifejlesztett az ügyfelei számára egy pontrendszert a céginformációk megvásárlására. Szívesen küldünk Önnek egy ajánlatot

Nem, nincs olyan ország, ahonnan a Céginformáció.hu ne tudna vállalkozásokról céginformációt szállítani. Amennyiben az adott országban nincsen Céginformáció.hu iroda, akkor a céginformációt a megszokott formában partnerirodán keresztül szállítjuk.

Ez a fogalom általánosságban idegen kintlevőség behajtását jelenti. Idegen azért, mert a hitelező nem személyesen hajtja be a követelést, hanem azt egy követeléskezelő cégnek adja át. A Céginformáció.hu követelések kezelésére specializálódott. A Céginformáció.hu célja, hogy a hitelezők követelését peren kívül gyorsan és biztosan érvényesítse

Először is a hitelezőnek szerződéses kapcsolatot kell létesítenie a Céginformáció.hu-val (egy együttműködési és egy megbízási szerződésről van szó). Hogy dolgozni tudjunk, szükség van az adós nevére, címére, a követelés összegére és okára (pl.: 1.000 euró a vételi szerződésből … ), továbbá a számlaadatokra.

A Céginformáció.hu arra specializálódott, hogy cégeknek nyújtson szolgáltatásokat, ezért inkasszós szolgáltatásunkat ügyfeleink részére egyszeri kintlévőség esetén is fel tudjuk ajánlani.

Inkasszó ügy átvételéhez a következő feltételeknek kell teljesülniük:

1) Az adott követelésnek esedékesnek kell lennie. Ez azt jelenti, hogy a megadott fizetési határidő már lejárt.

2) Az adós késedelemben van. Az adós késedelembe a követelés esedékessége után kapott felszólítás által kerül.

3) A követelés ne legyen vitatott. A Céginformáció.hu csak abban az esetben folytat peren kívüli eljárást, ha a követelést érdemben nem vitatják. Az adós hiányos szolgáltatást még nem érvényesített.

Nevesítést bírósági végrehajtó által végrehajtatni nem tartozik a Céginformáció.hu feladatai közé. A nevesítés megszerzését viszont a Céginformáció.hu el tudja intézni Önnek.

Online hozzáférés csak a Céginformáció.hu ügyfelei számára lehetséges. Minden ügyfél kap egy jelszót és ezzel bármikor, bárhonnan csatlakozni tud a Céginformáció.hu adatbankjához. A jelszót az adott cég több munkatársa is használhatja.